descude,

Tendinte. Liste

10:06:00 Descude 0 Comments




Cand petreci ore pe Internet in cautarea unor piese frumoase, in mod evitabil iti vin totul felul de idei!

Am observat o tendinta spre pantofi casual, ortopedici, usor confortabili si unii dintre ei chiar " uratei ". Am pus termenul in ghilimele pentru ca, desigur, totul tine de gust. Insa eu nu sunt genul care adopta orice tendinta, personal nu ma arunc cu capul inainte si sunt constienta ca nu tot ce se poarta mi se potriveste. Si pentru ca sunt femeie, iubesc pantofii, dar nu toate modelele, desigur! Ca este semnificativ sau nu, este incontestabil faptul ca o pereche de pantofi frumosi sunt esentiali si pot schimba complet aspectul unui tinute simple.



In acest sezon am avut placerea de a descoperi online incaltaminte foarte frumoasa!
Iar ce am gasit, impartasesc cu voi. Fara nicio indoiala, mi-as dori sa le vad si in dulapul meu... sa fiu o zana buna si sa transform dorinte in realitate!

Par a fi exact ce imi doresc, sa ma simt bine in ele, piciorul sa fie bine sustinut si sa imi permita sa pasesc confortabil.














Incaltamintea tip UGG nu a devenit brusc un exemplu de frumusete si finete in ochii mei. Nu am de gand sa mint si sa spun ca mi se par foarte atractivi sau ca se preteaza la tinute ultra elegante, dar am calatorit mult pe internet si m-au convins ca sunt intr-adevar utile atunci cand vrei sa scoti capul afara in frig in plina iarna, pe un ger cumplit ( putina drama ). Acestea sunt destul de dragute, relativ discrete si aparent micute!








Sper ca v-a facut placere sa pasiti alaturi de mine pe un taram frumos, presarat de pantofi!



Cu drag,

Descude

You Might Also Like