AHA,

Peeling gel, marca Pell Amar

03:46:00 Descude 0 Comments





Am adoptat de buna voie produsele de la PellAmar si am lasat gelul peeling intentionat la final, pentru a fi sigura de eficienta lui si pentru a va oferi impresii sincere.
Este prima data cand folosesc un exfoliant chimic si din ce am inteles eu, aceasta metoda presupune curatarea in profunzime a pielii care actioneaza in principal asupra epidermei, stratul superficial al pielii, deci nu este o metoda agresiva.



Crema in sine este foarte fluida si in ciuda texturii lipicioase, se absoarbe usor si repede. 
Aplic gelul conform instructiunilor, pe tenul umed cu miscari circulare si il las sa actioneze 5 minute, timp in care cateva furnicaturi ma avertizeaza ca produsul isi urmeaza procesul de exfoliere. Odata indepartat cu apa calduta, tenul ramane fin si neted. Este produsul pe care ma pot baza intotdeauna daca tenul meu se simte tern si obosit.  
Nu are arome sau culori artificiale.
Desi vine intr-o cantitate mica ( 15 ml ), veti fi surprinse de cate utilizari veti avea parte.



Compozitie:

- acid glicolic 10 %
- acid salicilic 0,5 %
- PH 3,8

Nu uitati, dupa aplicarea produselor ce contin AHA sau BHA, intotdeauna folositi o crema cu factor de protectie solara!


Aplic produsul de doua ori pe saptamana de mai bine de doua luni, deci care este concluzia mea finala?

Pell Amar gel peeling este un produs perfect pentru tenul gras ( contine acid salicilic - poate usca tenul ) care nu are nevoie de o exfoliere puternica,  iar daca sunteti curioase sau intrigate de exfolierea chimica si doriti sa incercati un produs bland, veti avea rezultate bune.


Inchei aici cu seria review-urilor marca Pell Amar, din punctul meu de vedere, sunt produse exceptionale si cred ca ati observat si voi pe parcursul postarilor cat sunt de incantata de ele!

Love,D

You Might Also Like