asistenta,

In lumina reflectoarelor. Experienta mea...

01:28:00 Descude 0 CommentsJoi, 30 Octombrie

Pasesc cu emotii pe scena, pe tocuri de 15 si imbracata intr-o superba rochie rosie...intamplator sau nu, rosu nu imi poarta niciodata noroc!


Victor Baba, prezentatorul emisiunii imi face cunostinta cu publicul si imi ureaza succes. Aveam nevoie, doar urma sa fiu asistenta lui pe tot parcursul emisiunii.
Am dansat, asa neindemanatica cum sunt, am defilat in fata camerelor, am zambit mult si am privit increzatoare spre public. Au fost minutele mele de "celebritate", poate prea mult spus, dar a fost o experienta cu care probabil nu ma voi mai intalni!
A fost o provocare pentru mine, am realizat din nou cat de timida  sunt in situatii neprevazute si imi vine sa imi dau palme cand stiu ca stangacia asta sta mereu in calea viitorului meu!

Baietii din trupa Maxim au fost invitatii de onoare

Nu am fost foarte activa si practic nu am avut o mare contributie in emisiune, nu aveam experienta si toate camerele indreptate spre mine imi inghetau instant sangele in vene.

Am avut sansa de a fi inconjurata de o echipa frumoasa, tanara si foarte prietenoasa cu care am petrecut momente minunate!Am fost coafata si machiata de salonul Noblesse, nu voi intra in detalii, dar de buna voie eu acolo nu mai merg. 
Rochia si pantofii au fost oferite de Nissa!

Pe  pagina emisiunii "Deschis la Distractie" am aflat de aceasta competitie, am aplicat fara sa mai stau pe ganduri si v-am anuntat si pe voi pe Facebook. Am fost sunata dupa cateva zile si am fost chemata la filmari.
Asa a inceput povestea mea, ea poate continua, daca voi fi in topul listei.
Puteti sa contribuiti si voi cu un vot AICI !
Multumesc!

Update: Emisiunea a fost difuzata pe 2 Noiembrie, pe Antena 1 Iasi!Love,D


You Might Also Like