Comanda mea iHerb

06:07:00 Descude 0 CommentsMicuta mea comanda iHerb a ajuns...stiti si voi ca s-a intamplat sa se rataceasca multe din pachetele colegelor bloggerite si nu m-am incumetat la o comanda mare.M-am rezumat doar la suplimentele pe care le iau in mod constant(Ca,Mg,Zn),Biotina despre care am citit pe blogul Aurorei si o pensula EcoTools pentru concealer.Totalul a fost de 8.60 $ cu tot cu reducerile aferente.
Pachetul a ajuns destul de repede,in aproximativ 2 saptamani la posta locala de care apartin.


Pentru suma de 25 lei(aprox),m-am ales cu 200 capsule si o pensula,de la freebies am adaugat in cos un pliculet delicios CocoCardio de la Madre Labs care contine cacao si alte cateva,ce mi-a adus aminte de diminetile din copilarie petrecute la bunici.
Pe langa toate astea,mi-au trimis si o oglinda,numai buna ca tocmai o sparsesem pe cea pe care o port mereu in geanta.

.
Flaconul 21st Century Health Care, Cal Mag Zinc + D contine 90 comprimate si costa doar 2.83$.Sunt suplimentele de care am nevoie frecvent pentru ca nu ma alimentez cum trebuie.
Biotina este recomandata in special pentru par si unghii si acesta a fost principalul motiv pentru care le-am comandat,parul meu lung si unghiile contribuie din plin la lipsa mea de calciu.
Flaconul contine 110 comprimate,suficiente pentru o perioada mare de timp.Eu le-am impartit cu mama,la fel procedeaza si ea cand isi cumpara suplimetele:D


Pensula pentru concealer EcoTools e surprinzator de mare,manerul e foarte gros si suficient de lung,iar perii putin rigizi dar suficient de moi.Nu am apucat sa o incerc,dar pare ca ne vom intelege perfect,pana acum foloseam o pensula pentru aplicarea fardului.
Pret:3.50$

Pentru suma de  40$ cheltuita pe iHerb primiti o reducere de 10$,pentru comenzile sub 40$ reducerea e 5 $,se aplica doar daca sunteti la prima comanda folosind codul meu iHerb
VFW674.

You Might Also Like