beauty blogger Iasi,

Prima comanda iHerb

06:07:00 Descude 0 Comments




Micuta mea comanda iHerb a ajuns in sfarsit. M-am rezumat doar la suplimentele pe care le iau in mod constant (Ca,Mg,Zn), Biotina despre care am citit pe blogul Aurorei si o pensula EcoTools pentru concealer.
Total: 8.60 $ cu tot cu reducerile aferente.
Pachetul a ajuns in aproximativ 2 saptamani la posta locala de care apartin.


Pentru suma de 25 lei m-am ales cu 200 capsule si o pensula, ceea ce mi se pare rezonabil. De la freebies am adaugat in cos un pliculet delicios CocoCardio de la Madre Labs care contine cacao si alte cateva, ce mi-a adus aminte de diminetile din copilarie petrecute la bunici.
Pe langa toate astea, mi-au trimis si o oglinda, numai buna de purtat in geanta.

.
Flaconul 21st Century Health Care, Cal Mag Zinc + D contine 90 comprimate si costa 2.83$. Sunt suplimentele de care am nevoie frecvent pentru ca nu ma alimentez cum trebuie.

Biotina este recomandata in special pentru par si unghii si acesta a fost principalul motiv pentru care le-am comandat, parul meu lung si unghiile contribuie din plin la lipsa de calciu.
Flaconul contine 110 comprimate, suficiente pentru o perioada mare de timp. Eu le-am impartit cu mama, la fel procedeaza si ea cand isi cumpara suplimetele :D


Pensula pentru concealer EcoTools e surprinzator de mare, manerul e foarte gros si suficient de lung, iar perii putin rigizi, dar suficient de moi.
Pret: 3.50$

Pentru suma de 40$ cheltuita pe iHerb primiti o reducere de 10$, pentru comenzile sub 40$ reducerea e 5 $, se aplica doar daca sunteti la prima comanda folosind codul meu iHerb.

VFW674.

You Might Also Like