MakeMeHappy

03:55:00 Descude 0 Comments


Tocmai am aflat ca am castigat un concurs cu un premiu pe care nu credeam vreodata ca voi putea sa ma gandesc macar ca il voi avea,nu va spun inca despre ce este vorba,vreau sa ma conving eu ca e adevarat si astept sa vad cu ochii mei minunea.
Insa in postarea de azi va voi arata un alt premiu castigat pe un site ce l-am descoperit la Minnie Angel,nu stiu daca ati mai auzit de el,se numeste Make me happy.
Dupa ce iti faci un cont pe acest site care se poate crea si cu ajutorul contului de pe Facebook,aici iti poti crea cate wishlist-uri vrei,iar prietenii pot vedea ce iti doresti si astfel nu va fi deloc greu pentru ei atunci cand vor dori sa iti cumpere ceva.
Eu mi-am creat o lista imensa si de fiecare data cand gasesc ceva ce imi doresc navigand pe internet,il adaug pe acest site si astfel tin si o evidenta a tuturor lucrurilor ce urmeaza sa mi le achizitionez.
Site-ul detine si un mall in care magazinele online isi pun produsele si astfel va usureaza munca de a cauta pe internet.
In fiecare luna,Makemehappy "ataca" 3 persoane,oferindu-le cate un cadou din lista fiecaruia.
Astfel ca saptamana trecuta m-am trezit si eu ca am fost atacata cu o cutie de bijuterii superba.Am fost anuntata prin e-mail ca am castigat si cadoul a fost trimis prin curier in urmatoarea zi si dupa aceasta experienta pot afirma ca in spatele acestui site sunt niste persoane minunate care isi fac treaba cum trebuie.Cutiuta este foarte mare si incapatoare,este neagra si este prevazuta cu o incuietoare si are si doua cheite dragalase.In interior este compartimentata si detine si o mini-cutiuta de bijuterii care poate fi transportata atunci cand vrei sa iei cu tine cateva bijuterii,sau poate fi folosita ca atare ca un alt compartiment pentru cutia propriu-zisa.Imi place materialul din care este este facuta,are si o mica oglinjoara pe interiorul capacului si faptul ca este neagra ii da o "alura" eleganta.


Cutiuta in care imi tineam bijuteriile pana acum nu era nici macar un sfert din aceasta si erau puse toate una peste alta,acum atata spatiu ca nu am suficiente bijuterii.

Le multumesc celor de la Makemehappy pentru surpriza,ma bucur extrem de tare de cutiuta,aveam nevoie de una mai incapatoare si m-au surprins placut.

You Might Also Like