2024 trends,

Două tinute cu articole de pe Bonprix: joaca cu detalii si culori

05:14:00 Descude 0 Comments

  În acest articol vă voi prezenta două outfituri feminine și pline de culoare de la Bonprix, perfecte pentru zilele însorite de primăvară sau pentru plimbările de seară în oraș.

1. Rochia mini fuchsia cu volănașe 

Prima ținută este centrată în jurul unei piese ce nu va trece niciodată neobservată: rochia mini fuchsia,  accentuată de volănașele delicate care adaugă o notă de dinamism, fluturând grațios cu fiecare pas pe care îl faci.

Materialul ușor și designul confortabil fac din această rochie alegerea perfectă pentru zilele calde de primăvară - vară sau pentru o ieșire în oraș. Îți recomand să asortezi rochia cu o pereche de sandale cu toc mediu sau chiar mai inalt, pentru a alungi silueta, și cu bijuterii minimale, pentru a lăsa culoarea vibrantă să vorbească de la sine.

 O gasiti la categoria Rochii.




2. Geanta albă micuță

A doua ținută propusă aduce în prim-plan un duo chic și feminin: o geantă albă micuță și o fustă mini cu trandafiri roșii, ambele de la Bonprix.

Geanta albă, finuță și elegantă, este perfectă pentru a păstra esențialele de zi cu zi într-un mod stilat. Dimensiunea sa o face ușor de purtat, fără a adăuga greutate ținutei tale, iar culoarea neutra permite o mare versatilitate în asortarea cu diverse alte nuanțe.

Fusta mini cu trandafiri roșii este piesa de rezistență a acestui outfit. Florile roșii pe fundal negru creează un contrast puternic și atrăgător, ideal pentru a atrage privirile. Combinația de culori și pattern-ul floral adaugă o doză de romantism și proaspătătate look-ului.

Pentru a completa acest outfit, alege o bluză simplă, într-o culoare solidă care să nu concureze cu fusta, și o pereche de pantofi eleganți, poate niște stiletto sau sandale fine.

Geanta este inca disponibila pe site la categoria Genti






Care din cele doua tinute iti place mai mult?




You Might Also Like