accesorii de par,

Am purtat o rochie BONPRIX in calatoria noastra la Praga

08:27:00 Descude 0 Comments

 

 

Calatoria noastra la Praga a fost incredibil de relaxanta È™i surprinzător de placuta. Sa ne intelegem, am avut toddler-ul de aproape 3 ani cu noi :))... si am reusit sa facem si poze. Am prins vreme de inceput de toamna cu temperaturi perfecte pentru plimbari lungi de dimineata pana seara, am vizitat cam toate locurile turistice, ne-am bucurat de mancarea lor si mai ales de bere (foarte buna berea). 

Praga este frumoasa. Este frumoasa la inceput de toamnă,  dar eu cred ca e fabuloasa in orice anotimp. Mi-a placut asa de tare incat vreau să mă întorc aici din nou, È™i din nou, È™i din nou. 

Ca sa fac legatura cu titlul postarii, am avut in bagaj o rochie rosie pe care mi-o comandasem de pe Bonprix special pentru a o plimba pe stradutele pragheze. Am purtat-o cu atâta plăcere, nici nu va puteti inchipui. Acum aÈ™teapt cu nerăbdare să se mai incalzeasca (momentan e frigut rau), poate reusesc sa o mai port sezonul asta, daca nu... la anul. Am vazut eu ca au modele noi de toamna pe site, puteti sa aruncati un ochi la categoria Rochii.  


 


Oare va mai amintiti voi primele mele espadrilele? Cele rosii? Tot de pe Bonprix le am. Mi le-am comandat toamna trecută, dar apoi au mai aparut si alte culori. Mi-au placut atat de mult si le-am purtat in atat de multe combinatii, asa ca trebuia sa imi iau unele noi. Coniacul asta m-a atras in mod deosebit, e una din nuantele mele favorite. Le-as fi luat cu drag cu noi in Praga daca nu ar fi avut talpa inalta. De comode, sunt comode, dar nu cred ca sunt potrivite pentru plimbari lungi. Mi-ar fi placut sa le pozez pe una din stradutele lor cochete, dar am avut cu mine cei mai comozi pantofi sport, si intamplarea face ca ii am dintr-o comanda mai veche, de pe Bonprix.

Ps: Espadrilele mele sunt cu talpa ortopedica, dar eu va las mai bine link catre toate modele de incaltaminte de pe site.



Poate v-am mai zis, poate totusi am omis... eu iubesc beretele. In timp, am adunat multe modele si scopul meu este sa am cate una in fiecare culoare. De pe Bonprix cred ca am doua bucati, apar rar si eu le vanez ca pe nu stiu ce. Asa ca cea in nuanta ecru era musai de adaugat in cos. E spledida.Si ghiciti ce, am luat-o si pe dumneai la Praga. La categoria Accesorii o gasiti. 




Voua va plac beretele? Dar espadrilele? Si ce spuneti de rochia mea rosie?

Alte idei de rochii pentru femei cu link-ul aferent. 


You Might Also Like