accesorii barbati,

Ceas pentru barbati | Review TrendHim

01:35:00 Descude 0 Comments

 

Hello! Hello!

 Mi s-a oferit ocazia de a alege un ceas de mana pentru iubitul meu de pe TrendHim si ma bucur ca am acceptat. Sunt chiar uimita de cat de misto arata!

 Modelul pe care l-am ales impreuna arata atat de cool atat in imagini, cat si in realitate. Ceasul este usor, iti atrage imediat privirea datorita modelui si are o curea care poate fi ajustata cu putin ajutor din partea cuiva care se pricepe. Noi l-am dus la o ceasornicarie si acum e perfect pentru purtat. Arata atat de bine pe incheietura lui si marcheaza cele 86.400 secunde ale fiecarei zile.

Mai multe modele in categoria Ceasuri. 








Este disponibil pe site si are un pret chiar rezonabil. Vine ambalat intr-o cutie neagra eleganta, potrivita pentru a-l oferi cadou oricarui barbat. 

Per total, e un ceas foarte frumos care iti atrage atentia din primele secunde si cred ca arata bine purtat si la o tinuta casual, cu jeans si tricou, dar si cu un costum mai elegant.

 Pe TrendHim gasiti acccesorii foarte faine pentru barbati: genti, bratari, ceasuri, portofele, etc. Practic daca vreti sa faceti un cadou unui barbat din viata voastra, gasiti sigur ceva pe placul vostru din multitudinea de produse.  


Cu drag,

DESCUDE

You Might Also Like