bonprix,

Look de primavara cu Bonprix

05:52:00 Descude 0 Comments


 


 

Doua look -uri de primavara in articolul de azi, mai precis.

________________________________________

Iar primăvara asta sunt setata pe culoare mai mult decât oricând. Regret toate piesele nebune pe care le-am scapat de-a lungul anilor si imi pare rau ca am mers pe piese cat mai inchise la culoare, dar in acelasi timp  iubesc faptul ca sunt atat de multe modele colorate in magazine, deci este vreme sa recuperez. 

Obisnuiesc sa vanez piesele colorate de pe Bonprix si le adaug la Wishlist, apoi fac o comanda mai generoasa cand le vine vremea. Acum mi-am comandat piese subtirele, sa aduc primavara mai repede si ador rochia fuchsia pe care am gasit-o fix pe marimea mea. 

_______________________________________

 Look nr 2

Mi-a placut mult printul floral al acestei fuste si croiala e excelenta. E cu talie inalta, nasturei de sus pana jos in partea din fata si doua slituri laterale. Bineinteles ca e prea frig acum sa o port fara o alta haina peste, fara ciorapi si fara un pulover mai gros. Cu toate acestea, sa speram ca primavara va veni in curand si cu siguranta o vad mai potrivita unei tinute de vara cu o palarie de paie si un top minuscul. Va indemn sa aruncati un ochi in categora Rochii pentru modele diverse, asemenea si la categoria Fuste.

 


 

 

You Might Also Like