blogger iasi,

Noul model de ceas ICONIC LINK | Daniel Wellington

01:15:00 Descude 0 Comments

Când cei de la Daniel Wellington mi-au cerut să fac parte din noua campanie de lansare a noului model de ceas ICONIC LINK, m-am sim
țit incredibil de flatată, ca de fiecare dată când sunt contactată de către ei. Este vorba despre acest model de mai jos, de o eleganță poetică cu un design clasic care m-a cucerit complet. 

Și să fim cinstiți: în zilele noastre nu avem nevoie de un ceas pentru a ține pasul cu timpul. E mult mai mult decât atât. Investești într-o piesă de bijuterie iconică. Și credeți-mă, este o investiție pe viață
Pentru că... investiți în amintiri care într-o zi vor deveni amintirile copiilor voștri, o bijuterie de familie prețioasă care spune o povestea de dragoste, o poveste de viață.
Pentru voi am și un cod de reducere de 15% valabil până pe 15 noiembrie:
DISCOUNT COD: descude.blog

Iar vestea bună e că acum au lansat și un magazin online în România. Mult mai simplu de cumpărat, mult mai simplu de oferit un cadou.

 ICONIC LINK este revelația mult așteptată din spatele a 3 ani de meștesug și design minuțios. Modelul prezintă o brățară de metal și fiecare segment este alcătuit din oțel inoxidabil.

GOOD JOB, Daniel Wellington!!You Might Also Like