Kit produse cosmetice Gerovital Beauty

00:27:00 Descude 0 CommentsCând vine vorba de machiaj, de obicei ma limitez la produsele mele de bază pe care stiu sigur că le iubesc. Sunt mult mai interesata de îngrijirea pielii și încerc noi produse în acest domeniu, deoarece cred că pielea sănătoasă, glowy este cea mai frumoasă bază. În cele mai multe zile port doar rimel, corector, fard de obraz, gel de sprancene si un balsam de buze. Pentru ca am pistrui prefer sa-mi las tenul cât mai natural posibil, fără a încerca să-l acopar prea mult, motiv pentru care nu folosesc fond de ten care sa incarce prea tare.

Motivul acestei postari sunt produsele de la Gerovital Beauty primite spre testare acum ceva timp.

Kitul contine 4 produse in ambalaje moderne si elegante:

 - Mascara Devilash
- Ruj cremos cu acid hialuronic in nuana 01 Criminal Lipstick
- Mostre fond de ten
- Anicearcan Soft Focus


Este întotdeauna dificil să îți alegi un fond de ten, dar atunci când il găsești pe cel potrivit, de obicei rămâi fidel ani de zile. Acesta a fost cazul pentru mine oricum, am folosit acelasi fond de ten timp de cel puțin 5 ani, până când am inceput sa testez si alte branduri!
Iar parerea pe care am reusit sa mi-o conturez referior la fondul de ten Gerovital Beauty suna in felul urmator: are absolut tot ce îî trebuie ca să mă mulțumească: acoperire medie și un finish natural și strălucitor.


Tipul meu de genescurtedrepte și nu foarte dese, pe scurt: nu am gene cu care sa te mandrestiAm incercat Mascara Devilash imediat după ce l-am primit și sunt atât de multumita ca am făcut-o, acum e un must in machiajul meu. Doar unul sau doua straturi sunt suficiente, nu incarca genele si arata foarte fain.

Anticearcanul are o textura usoara care acopera instant cearcanele si urmele de oboseala din jurul ochilor. 
Rujul este exact ca și in descriere: foarte cremos. Se simte minunat pe buze, insa nu are o rezistenta mare, ceea ce e de inteles, iar nuantpiersicie il face foartusor de purtat. 


You Might Also Like