albastru royal,

La mulți ani | 8 Martie

04:43:00 Descude 0 Comments




AM ÎNVĂȚAT ÎN ULTIMII ANI că mai multe culori în garderobă sunt un lucru bun. A fost de fapt o îmbunătățire imensă. Și în general, majoritatea culorilor pe care le-am introdus au făcut atât de mult pentru mine, pentru starea mea de spirit. Și trebuie să recunosc că per total, a fost o decizie extrem de inspirată. Bine, bine, încă mai am nevoie de așa zisele mele non-culori (nude-uri peste nude-uri și ocazionalul negru), dar per ansamblu, culorile simt că mă ajută atât de mult să strălucesc atunci când am nevoie.

ȘI NU AM NICIO ÎNDOIALĂ că lucrurile se vor schimba pu
țin câte puțin, noi toți evoluăm și încercăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine, la fel ca și cunoștințele mele despre modă, culori și alte lucruri mai putin superficiale.
Acum îndrăznesc să port multe lucruri pentru care în trecut puteam să jur că nu sunt pentru mine. Cine știe, poate că în acest sezon mă veți vedea purtând și piese mai puțin purtabile. Just saying.










 Port: FashionMia  Rochie de catifea FashionMia  Colier cu perle

ALBASTRUL ROYAL e atât de intens cu un peisaj de iarnă în spate, m-am îndrăgostit iremediabil. Așa că nici nu mi-a mai păsat de oamenii de pe stradă care s-au oprit să interacționeze cu noi într-un mod mai mult sau mai puțin ciudat.

Ah, și pozele astea mă fac atât de fericită. Mulțumesc încă odată, și încă odată, Diana și Ciprian.
După fiecare ședință foto cu voi, mă umplu de bine!
Pe ei îi găsiți AICI sau AICI.


La mulți ani, femei și fete de pretutindeni. Să aveți o zi minunată și ne vedem zilele urmatoare, în același timp și în același loc!




You Might Also Like