camasa in dungi,

Rețetă de stil și savoare italiană la Dopo Poco Trattoria

09:30:00 Descude 0 Comments





O să vă zic că nu am fost niciodată vreo gurmandă și nici bucătăreasă nu mă declar. Dar o cină în oraș... parcă sună deja a răsfăț. 
Prefer să mănânc simplu și îmi place să mănânc repede, astfel încât să îmi pot continua ziua fără să mă gândesc la mâncare. Cu toate acestea, am ajuns să apeciez timpul, armonia și pregătirea unui preparat ca la carte. Îmi place o masă frumos decorată și sunetul tacâmurilor, iar mâncarea o prefer simplă, și ingredientele proaspete și gustoase. Vreau să fiu în măsură să simt fiecare ingredient din fiecare îmbucătură. Dacă nu pot simți exact ce mănânc, înseamnă că rețeta cu pricina nu e pentru mine. De asta nu-mi plac, de exemplu sosurile cu ingrediente "ascunse", dacă nu le gătesc eu.

Motivul principal pentru care am acceptat provocarea celor de la Dopo Poco Trattoria: le calc pragul cu mult drag și îmi face o plăcere deosebită să iau masa la ei, prin prisma decorului, al servirii și al preparatelor gustoase.

Provocare pentru bloggeri și rețetă de stil.

Am primit Carpaccio Di Pollo E  Peperoni ( preparat din pui și ardei ) pentru inspirație și restul a depins numai de mine. Imaginație, dăi bătăi...
Pas cu pas am adăugat ingredientele ținutei, exact ca și in preparatul ales și iată rețeta de stil propusa de mine:





Noutatea este Chef Giovanni, bucătar cu peste 16 ani de experiență în bucătăria italiană și finalist al emisiunii "Chef la cuțite", și împreună cu echipa Dopo Poco Trattoria și Chef Marian au pregătit clienților adevărate experiențe și un meniu complet nou, cu specific exclusiv italian, începând cu 16 septembrie.

Dacă vă place ce a ieșit, vă invit să mă votați printr-un simplu click aici. 







Poftă bună și inspirație multă vă doresc!



Love,
    Descude 

You Might Also Like