acid hialuronic,

Derma e | Crema hidratanta de noapte cu acid hialuronic

11:17:00 Descude 0 Comments




 Nu sunt obsedată de skin care, dar îmi place să îmi răsfăț pielea È™i să Ã®ncerc produse noi. Prefer întotdeauna produse cât mai naturale È™i îmi place să analizez ingredientele pentru a fi sigură că sunt cât mai curate posibil. AÈ™ menÈ›iona că port machiaj doar la muncă È™i aproximativ 20% din timpul meu liber, iar păstrarea unui ten curat si senzaÈ›ia de proaspăt sunt primordiale pentru mine. Pielea mea nu arată ( sau nu este întotdeauna ) perfectă, È™i chiar dacă ar fi, sunt conÈ™tientă că are nevoie de produse de îngrijire cât mai delicate È™i potrivite tipului meu de ten.



Acum exact o lună am primit spre testare o cremă hidratantă de noapte cu acid hialuronic de la Derma e, brand pe care îl cunoșteam pentru review-urile numeroase, așa că nu am fost deloc surprinsă să descopăr un produs de calitate.
Crema conÈ›ine multe ingrediente naturale, dar printre cele mai importante se numară acidul hialuronic  antioxidanÈ›i antiîmbătrânire ca ceaiul verde, vitaminele C È™i E È™i aloe vera.

O găsesc o cremă bogată, ideală pentru un ten deshidratat care are nevoie de hidratare pentru tot restul nopții, tocmai acesta fiind și principalul lucru pe care l-am observat utilizând seară de seară această cremă, un ten foarte hidratat fără să-l simt fie gras sau uleios. Un must. Deasemenea funcționează foarte bine și ca bază pentru fondul de ten pentru că are un efect de matifiere și odată aplicată, nici nu îți vei da seama că ai aplicat ceva pe față. Tenul nu rămâne încărcat, ci radiant și luminos. Bonus, miroase foarte frumos... a piersici ar spune nasul meu.

Produsul îl puteți achiziționa direct de pe site, iar pentru update-uri zilnice, puteți accesa pagina lor de Facebook.





Ca întotdeauna, vă mulțumesc că ați trecut pe aici și sper sincer că v-a fost de folos acest articol, iar dacă vă gândiți să vă achiziționați această cremă, sunt convinsă că o veți iubi la fel de mult ca mine.









You Might Also Like