cizme negre,

Despre Iași și un pic din fashion

10:28:00 Descude 0 Comments






Iașiul este un oraș frumos și sunt extrem de încântată că locuiesc acolo unde în ultimul timp totul se mișcă și nimic nu stă pe loc. Am ajuns, de asemenea, să apreciez cu adevărat toate clădirile frumoase din jurul meu și tot ce are orașul de oferit. Înainte de a începe să călătoresc, nu prea vedeam lucrurile astfel. Luam totul ca atare. Acum realizez că aici îmi doresc să trăiesc. Acest oraș are tot ce îmi trebuie și este locul unde mă simt acasă în sfârșit.

De cinci ani de când m-am mutat aici, mi-am creat amintiri și momente frumoase. Călatoriile sunt unul dintre lucrurile mele preferate, dar vin înapoi într-un loc pe care îl știu complet, unde mă simt în siguranță, și este casa multor persoane dragi. Cred că tot ce am vrut să spun este că îmi place aici :).








Back to the oufit, este probabil unul din preferatele mele din ultimul timp. Veți recunoaște cizmele din postări mai vechi, dar restul își fac debutul astăzi.

Am lăsat link pentru fiecare mai jos, nu ezitați să dați click:

Zaful ✿ Top cu volănașe
Sammydress ✿ Fustă imitație piele
Twinkledeals ✿ Choker
Amiclubwear ✿ Cizme peste genunchi






Îmi place totuși că ne îndreptăm spre dimineți mai ușoare și zile mai lungi. Haideți, să avem un început de săptamână ușoară, zic!

You Might Also Like