aoro,

Cu Black Opium am redescoperit frumusețea parfumurilor’

09:56:00 Descude 0 Comments





Știu că e un pic incomod să vorbesc despre parfumuri printr-un ecran rece și inodor. Dar universul olfactiv este una din plăcerile mele vinovate și chiar dacă prin cuvintele mele nu vă pot transmite aroma exactă, îmi place din când în când să vă atrag atenția cu descoperirile mele de dragul de a vă face să le încercați și voi, iar cea mai recentă descoperire este un parfum de femeie pe care vă încurajez să-l încercați fără nicio reținere.

După ce am refuzat plăcerea unui parfum bun pentru mulți ani din cauza unui tip de alergie, am redescoperit plăcerea de adulmeca un parfum nou și am reînceput să experimentez, și așa a ajuns și Black Opium Edt de la Yves Saint Laurent pe noptiera mea.

După cum puteți vedea, sticluța este neagră cu picățele aurii și logo-ul YSL ieșit în relief. Deja începe să vă atragă, este?

Sticla pătrată, cu cercul din mijloc vă oferă o imagine de ansamblu a ceea ce este în interior și este un tribut pentru parfumul Opium original.








Note de vârf

Din primul moment, ești dependent. Citricele dulci, împreună cu coacăzele negre și aroma de pere îți atrage instantaneu atenția; Ispititor!

Note de mijloc

Mix-ul senzual de flori de portocal amestecat cu ceai verde și iasomie te ține în suspans; și îți dorești mai mult.

Note de bază

Înainte de a avea șansa de a înțelege ce se întâmplă, începe să își schimbe mirosul, iar aroma puternică de boabe de cafea împreună cu moscul alb și notele lemnoase te fac să rămăi. Nu îți mai dorești nimic altceva; ai nevoie doar de mai mult.




YSL Black Opium Eau de Toilette este noua mea dependență: această versiune a parfumului deja iconic Opium YSL, este de departe unul dintre parfumurile cele mai diferite și interesante pe care le-am folosit, este senzual, misterios, plin de farmec și știu că va fi cu mine oriunde mă duc. Sunt îndrăgostită de parfum, și din moment ce vă scriu în calitate de blogger de beauty și fashion, sticla mi se pare o adevărată bijuterie îmbogățita cu sclipici. Foarte feminină - dar cu o conotație modernă, pentru o femeie independentă, care nu se teme să fie în centrul atenției.
Îndrăznesc chiar să spun că e un parfum de zi, potrivit pentru vremea umedă de acum. Am constatat că rezista câteva ore bune pe pielea mea, dar fiind o apă de toaletă, nu e la fel de intensă ca și o apă de parfum. Vă recomand în schimb un atomizor pe care să îl purtați in geantă și îl puteți reaplica în orice moment al zilei.






Pe Aoro.ro mi-am găsit întotdeauna parfumurile preferate la un preț mult mai mic și tot de aici mi-am luat și Black Opium Eau de Toilette. Ținând cont că s-a tot discutat și încă se discută foate mult pe marginea autenticității produselor lor, vreau să vă spun că eu nu am niciun reproș.
Am o colecție de parfumuri acasa și am lucrat până de curând într-o parfumerie, practic nu vorbesc în necunoștință de cauză și în timp am acumulat ceva experiență.
Ce trebuie să știți este că Aoro comercializează parfumuri originale la prețuri mici pentru că, spre deosebire de magazinele locale/fizice, ei lucrează cu marje de adaos mult mai mici. Nu sunt nevoiți să plătească chirie ( care poate ajunge la zeci de mii de euro pe lună într-un centru comercial ), iar la aceasta trebuie adăugat faptul că spre deosebire de alți comercianți, volumul de vânzări anuale este de peste 1.000.000 parfumuri vândute la nivel de rețea. Prin urmare, cantitățile cumpărate de la furnizori sunt mult mai mari, beneficiind astfel de prețuri de achiziție foarte avantajoase și datorită acestui aspect sunt capabili să ofere prețuri pe care nu le veți găsi în altă parte.




You Might Also Like