blush cremos,

Flormar îsi extinde reţeaua de magazine!

09:33:00 Descude 0 CommentsDoamnele din Cartierul Militari şi împrejurimi au motive de bucurie! De acum vor avea ocazia de a testa şi achiziţiona produse cosmetice profesionale şi de oferte periodice de neratat, toate acestea într-un ambient foarte placut!

Astfel  noul magazin Flormar situat pe Galeria Comerciala Auchan Militari –Bulevardul Iuliu Maniu 546-560 şi-a deschis portile in data de 24.04.2016 cu oferte tentante:

·         Creion de ochi Glittering la preţul de 5 lei - preţ iniţial 13lei;
·         Ojă diverse sortimente 5 lei;
·         Fond de ten Allways in Shape 30 de lei – preţ iniţial 66 lei
·         Shimering Body Oil- ulei de corp auriu de la preţul de 66 de lei la doar 20 de lei

Dar şi game noi de produse :

Flower Tales :

Fond de ten Smooth Touch – acoperire medie spre mare, efect hidratant şi lejer. Se menţine pe ten timp îndelungat datorită extractelor naturale precum floare de Lotus şi extract de Orhidee. SPF 20.

Blush cremos sub formă de stick - Acest blush este ideal pentru geantă, se blenduieşte uşor şi uniform.Fard de pleoape Magical Blossom: textură delicată cu pigmenţi intenşi rezistă pe pleoapă întreaga zi.Conţine ingredienţi activi care conferă hidratare!Mascara pentru curbare şi volum în diferite nuanţe. Îmbogăţit cu ulei de migdale dulci pentru a hidrata genele şi a le proteja.Ruj Sheer - Foarte hidratant datorită uleiului de Argan şi al untului de Cacao. Efect de gloss.Body Mist şi EDT – arome unice si persistente!
Lip & Cheek –Un produs 2 în 1 pentru  buze şi pomeţi. Asigură un finish natural pomeţilor, dar în acelaşi timp hidratează buzele datorită uleiului de Jojoba.Contour Palette - produsul mult aşteptat de clientele Flormar. Disponibil in patru variante  fiecare conţine: trei nuanţe pentru contur şi o nuanţă de blush.


Oaspeţi de seamă au fost la deschidere precum bloggeri şi artişti.


Flormar are în agendă deschiderea a cel puţin 6 magazine până la finele acestui an, atât in Bucureşti cât si în țară!
Brand Circus

You Might Also Like