baza de machiaj,

Nivea Care | hidratare intensa, absorbtie rapida

02:43:00 Descude 0 Comments


 Prima mea colaborare cu platforma buzzaar.eu a decurs cât se poate de bine. Dupa circa o luna de la înscriere, am primit acasa un pachet cu cea mai noua crema, Nivea Care alaturi de multe esantioane pe care le-am împartit prietenelor mele si o perie de par, toate depozitate intr-o gentuta cocheta de cosmetice.
 Desi aveam impresia ca am aplicat pentru serul Nivea Pearls si asteptam cu interes sa-i descopar toate dedesubturile, am introdus rapid produsul în rutina de îngrijire a tenului meu si mi-am luat gandul de la perlutele din ser.
 Nivea Care este o crema foarte hidratanta cu textura lejera, asta fiind partea cea mai interesanta a produsului, caracteristica pe care nu am mai intalnit-o pana acum ( acesta trebuie sa fie efectul WOW din descriere ). O consider perfecta ca baza de machiaj, aplicarea este o placere, aluneca usor si se topeste pe piele lasând o senzatie placuta, non grasa, în timp ce tu te imbii cu mirosul autentic al brandului.
Piele fina si placuta la atingere, asta e senzatia pe care o simti dupa ce o aplici!

Nivea Care este o crema universala pe care o poti folosi atât pe ten, cât si pe maini si corp. 
Pentru ca vine intr-un gramaj atat de mic (50 ml), prefer sa nu o risipesc si o pastrez doar pentru ten. Love,DYou Might Also Like