argan,

Melvita, o marca franceza!

04:54:00 Descude 0 Comments





Au trecut 5 cinci zile de la ultima postare, nu mai reusesc sa postez asa cum mi-am propus si mi se pare din ce in ce mai dificil sa imi administrez timpul liber pentru a le rezolva pe toate. Job nou, casa noua, va puteti face usor o imagine! Un haos, daca ma intrebati pe mine. Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu noul program si inca nu mi-am mutat toate lucrurile. Nu iti dai seama cat de multe strange un om la casa lui pana nu te muti!
M-am neglijat si pe mine si nu imi sta in fire. Caut produse care sa imi repare unghiile fragile si mainile crapate ( detergentii si produsele de curatare si-au lasat amprenta ), produse care sa imi revitalizeze parul fragil, sa ii dea un aspect frumos, de par sanatos, pentru ca ce folosesc acum nu ma mai incanta.
Am studiat putin ofertele si crema de maini Extra-Rich si samponul pentru par obosit de la Melvita par a fi produsele de care am nevoie. 

Mic istoric: Melvita este in prezent prima marca franceza de cosmetica ecologica si biologica si ofera una dintre cele mai ample game de produse organice certificate din lume.




Din descriere, crema ar avea o textura extrem de bogata si cu ingrediente din cele mai bune: aloe vera, unt de shea, ulei de argan si de alune.




 Pentru ca parul meu e uscat la varfuri, caut un sampon cu ingrediente cat mai bune. Samponul contine uleiuri esentiale de muscata si o combinatie de zinc, magneziu si cupru, benefice parului deteriorat, obosit si fara stralucire / vitalitate.

Planul meu e sa ma organizez mai bine, sa imi recapat vechile obiceiuri si sa postez mai des. 
Cel putin incerc!






Love,D



You Might Also Like