bess 990,

INGRIJIREA PARULUI BLOND

09:31:00 Descude 0 Comments
Nu stiu daca subiectul intereseaza pe toata lumea, dar am cautarile care duc spre blogul meu de partea mea si cele mai multe intrebari sunt despre parul blond, bucle si produse de ingrijire. Vestea buna este ca nu fac nimic special si tehnicile mele sunt foarte simple. Sa am grija de parul meu nu imi ia foarte mult timp si nu necesita neaparat mana unui expert.


Parul meu este ondulat, cu firul gros si aspru, insa nu rigid si il pot aranja cu usurinta, mai ales in conditii de umiditate cand tinde sa se increteasca si mai tare, dar il pot netezi fara nicio problema daca vreau. Nu este foarte des, dar am avut intotdeauna volum si asta m-a incantat mereu la parul meu.

Cum am mai spus, nu fac foarte multe lucruri pentru a-l mentine sanatos, taierea regulata a varfurilor despicate si folosirea produselor corespunzatoare cred ca sunt singurele care il mentin intr-o stare buna.Il spal la fiecare 4 zile cu un sampon in functie de preferinta si folosesc intotdeauna un balsam, favoritul meu in momentul de fata fiind cel de la Dove. 
 Iesita de la dus, imi infasor parul intr-un prosop si apoi imi masez usor radacinile pentru a absorbi umezeala. E important sa faceti asta cu miscari blande pentru a evita ruperea lui.
Imi las parul sa se usuce natural, trecand regulat cu degetele prin el pentru a-l descurca si crea volum. Aplic zilnic un ulei pe toata lungimea varfurilor, in cazul de fata cel de la Pantene, functioneaza foarte bine pe parul uscat/deteriorat.

Inainte de a-mi peria parul, folosesc intotdeauna un spray leave-in (Gliss), ajuta mult la descurcare.


Acum nu mai sunt blonda in totalitate, dar va pot spune cum am ajuns la nuanta din poze fara decolorare.

Singura vopsea care imi deschide parul cel mai tare e Bess, nuanta 990 (Very Light Blond), avantajul fiind fara doar si poate ca nu mai sunt nevoita sa il decolorez. E o vopsea blanda, parul ramane la fel de moale, iar gradul de decolorare e impresionant. Stiu ca e folosita in multe saloane si e cea mai eficienta din cele incercate de mine pana acum.


Stiu cat de greu e sa obtii un blond frumos si sanatos, pentru orice intrebare sau neclaritate, astept intrebarile voastre.

Love,D

You Might Also Like