batiste,

Samponul uscat Batiste. Review

05:42:00 Descude 0 Comments

Samponul uscat e folosit de milioane de femei din intreaga lume si a devenit unul dintre cele mai populare produse de ingrijire a parului, un produs foarte util atunci cand, din cauza muncii, a ritmului de viata sau a oricarui alt motiv nu ai suficient timp sa-ti speli parul, sa-l usuci, sa il aranjezi si sa fii gata in fata usii in doi timpi si trei miscari. Si atunci micutul salvator, in cazul meu, cel de la Batiste e de mare ajutor.


Personal, nu sunt foarte entuziasmata de lista cu ingrediente, contine o multime de chestii inflamabile si spray-ul in sine are prea multe advertismente, daaaaar sincer, odata ce ai incercat un sampon uscat, te vei intreba cum ai putut trai fara el si se transforma instant in cel mai bun prieten.

Samponul uscat e de fapt o pulbere in forma de spray care odata aplicat pe par absoarbe excesul de sebum care face parul sa para murdar si lipsit de viata.
Are un propulsor foarte puternic astfel incat sa obtii o explozie de prospetime si multa aromaaaa.
Stiu ca multe femei il folosesc pur si simplu pentru a adauga volum parului lor.

In prezent, cei de la Batiste au  varietate de arome si culori, de la blond deschis pana la maro si in curand se va lansa si pentru cel rosu.

Chiar imi place produsul, varianta pe care o am eu, Pixie Lott Fun & Floral miroase usor vintage si isi face treaba de minune.
Love,D

You Might Also Like