beauty blogger,

Review Paleta de machiaj Sleek

04:02:00 Descude 0 Comments


Mi s-a spus ca am prea multe farduri. M-am conformat, am mai dat din ele si in cele din urma am facut loc paletei de farduri Divine Vintage Romance de la Sleek, si bine am facut. Ambalajul este elegant, dintr-un plastic dur si are o oglinda mare, functionala.
Paleta contine 6 nuante cu sclipici, 5 metalice, iar una e mata.

Farmecul pastilutelor si calitatea fardurilor m-au cucerit exact cum banuiam si toate nuantele au un nume inspirat de locuri din intreaga lume.
Aceste nuante sunt perfecte pentru a crea look-uri romantice smokey eyes, dar in opinia mea se pot crea cu usurinta si look-uri de zi, primele 3 nuante de jos sunt vizibile, dar nu prea intunecate, iar cel deschis de sus este o minune, o mica perla pentru iluminarea colului intern sau a arcadei.


Am tentinta de a face machiajul meu mereu in acelasi mod, concentrandu-ma foarte mult pe luminozitatea tenului si subliniind ochii si buzele. 

Paleta se poate comanda de pe ProduseCosmetice.ro, unde veti descoperi o gama larga de produse cosmetice.

Paleta Vintage Romance mi se pare absolut superba, sunt impresionata de gradul de pigmentare, e fabuloasa in termeni de nuante si frumoasa in abilitatile sale de durata.

Love,D 

You Might Also Like