apa micelara garnier,

Cumparaturi

06:58:00 Descude 0 Comments

Am descoperit destul de recent apa micelara cunoscuta pentru calitatea sa excelenta si efectele ei asupra pielii si de atunci o tot folosesc.E indispensabila si responsabila de bunastarea tenului meu si ma bucura nespus ca tot mai multe companii vor scoate pe piata produsul-minune.

Una din descoperirile mele preferate e apa micelara de la Garnier, mai ieftina si in cantitate mai mare ,dar cu aceleasi ingrediente ca cea de la L'oreal.
Recipientul era insotit la raft de demachiantul bifazic, cel mic si colorat. Mi-a placut mult ca e mov, dar si mai mult pentru functionalitatea sa. Este unul dintre demachiantele mele preferate incercate in ultima vreme.

Crema de fata de la Gerocossen primita la o revista. Are o textura uleioasa, dar se absoarbe destul de repede in piele. Are un miros placut, dar puternic.Crema de maini si unghii de la Farmec este un produs care merita recomandat din punctul meu de vedere doar daca aveti mainile foarte uscate, e grasa, densa si patrunde in piele mai greu.
Mirosul cremei e usor artificial si destul de intens si mie personal nu imi place, dar o folosesc doar seara inainte de culcare si asa e ok, oricum mirosul dispare.

Spray-ul leave-in de la Gliss are un pret accesibil si e neasteptat de bun cand ai parul incalcit. Nu ingrasa si nu incarca parul, il consider chiar un produs util.


De la mine pentru mine, o paleta de farduri Maybelline in culorile mele preferate. Contine patru farduri intense si toate la fel de cremoase.

Love,
    Descude


You Might Also Like