apa de parfum,

Produse consumate in octombrie

08:43:00 Descude 0 Comments
 E inutil sa mai spun, am fost praf in ultima perioada.


Trusa mea de make-up si produsele cosmetice se reinnoiesc in mod costant, dar imi place sa raman fidela celor ce se muleaza nevoilor mele si inevitabil in postarea lunii apar frecvent produse pe care le-ati mai vazut la mine de un milion de ori. 
Apa micela de la L'Oreal e unul din produsele de care va spuneam mai sus si pana in prezent, e inca favoritul meu.

Holika Holika BB cream. Acoperirea e decenta cu o densitate mai scazuta ,insa efectul este unul natural. Pielea ramane fina si imperfectiunile atenuate, se aplica frumos si mirosul e subtil.

Deodorantul Bourjois cu flori de magnolie e delicat si eficient si a tinut o vesnicie. M-am bucurat cu adevarat de parumul sau floral si nu am reusit sa ma plictisesc.
Samponul cu argan de la Farmec e bland, miroase bine si nu face spuma decat in cantitati considerabile.Demachiant bifazic Nivea. Curata profund atat tenul cat si ochii, ca dovada acest al treilea recipient.

Lotiune de corp Planet Spa. Exceptand metoda de dozare, este o lotiune buna, hidratanta, se absoarbe rapid si are un parfum foarte subtil, proaspat si curat.


 So Elixir mi-a parfumat diminetile de Octombrie, un parfum ideal pentru toate varstele, un parfum ce as putea sa il impart cu mama mea, si doar pentru ca e suficient de versatil incat sa il purtam amandoua. 


 Descude
 

You Might Also Like