costum de baie,

Produse de makeup recent cumparate

07:26:00 Descude 0 Comments

Farmasi ramane pe locul I in topul preferentilor si in continuare cred ca au produse foarte bune la preturi decente, dar am inceput sa ma orientez si catre Flormar.
Am testat tot ce era de testat la standul lor.


Quad-ul e cumparat de ceva vreme, vi l-am aratat pe pagina de Facebook la momentul respectiv, sunt nuante pe care nu le mai aveam si cele pe care le folosesc in mod constant sunt cele doua de jos. 

Si pentru ca mi-a placut textura atat de mult, mi-am mai cumparat unul. 

Cel de langa e unul din testerele Flormar primite de la prietena mea,e intr-o nuanta superba de portocaliu pe care il port foarte des de cand s-a incalzit afara.Oja de la Pupa are o pensula lunga de care m-am indragostit, iar nuanta de rosu zmeura e incantatoare.
Oja de la Rimmel 


Gloss-ul de la essence mi-a placut mai mult decat ma asteptam, nu sunt o fana a luciurilor de buze, dar textura si nuanta de rosu ma indeamna sa il port.


Lotiune pentru plaja cu factor de protectie 30+ si crema hidratanta dupa plaja Nivea - pentru ca anul asta merg in concediu la mare. 


Si cu aceasta minunatie de costum  ma voi relaxa la soare!


Gentile au costat 30 lei fiecare, le-am gasit la oferta in magazinul Meli Melo.
Mi-am cumparat-o initial pe cea rosie pentru ca e incapatoare si mi-e de ajutor cand merg la munca, practic imi incape tot ce imi trebuie.Love,
    Descude

 


You Might Also Like