anticearcan,

MUA. Produse de makeup si oje

03:03:00 Descude 0 Comments



Am ratat reducerea de 30% a celor de la MUA Makeup Academy si mi-am promis ca voi sta cu ochii pe site pentru cea de 50%.
Cateva zile la rand cat a durat reducerea am incercat sa ma lipesc de cineva cu care sa impart comanda.
 Nu erau produse pe care mi le doream cu ardoare sau de care sa nu ma pot lipsi, doar ca preturile decente ma indemnau sa nu ratez aceasta ocazie.
Am primit in schimb cateva din noile produse adaugate pe site pentru testare.


Pro-Base Conceal and Brighten Kit - Kitul e format din trei nuante care pot fi amestecate intre ele pentru a obtine culoarea potrivita pentru orice imperfectiune, roseata sau cearcane.
Cea din mijloc e perfecta pentru pielea din jurul ochilor, pe celelalte doua le combin si acopar restul imperfectiunilor.
Acopera suficient fara a incarca si fara a se stange in ridurile fine.

Fara primer

Eyeshadow Trio - Emotions - Fardurile au culori calde, sunt sidefate complementate de un sclipici fin pe ici pe colo. Rezista pe pleoapele mele uleioase fara primer cateva ore bune, apoi incep sa se stranga usor. 


Oja in nuanta Bright Pink - e o oja in varianta mini cu o pensula imbunatatita. Nu am incercat-o ,e un roz frumos pe care nu il mai aveam, un roz pe care mi-l doream pentru pedichiura.

Power Pout -"Creioanele ruj" au fost surpriza din pachet.
Culorile sunt intense, au efect de gloss dar se simt ca un ruj si partea cea mai frumoasa e ca se comporta ca un balsam. Si mai mult decat atat,dupa ce efectul de gloss dispare/se sterge, buzele raman patate uniform.
Au acelasi sistem ca si rujurile normale, deci nu necesita ascutire si aplicarea e foarte simpla.


Cele doua nuante primite sunt: Broken Hearted si
Justify




You Might Also Like