beauty blogger Iasi,

Nuante calde de toamna pentru tinute chic cu Bonprix

06:31:00 Descude 0 Comments

 

 

 

 Imi pare rău pentru absenÈ›a, m-am întors acum cu unele lucruri minunate pentru a vi le arăta. Lucruri pe care le-am descoperit la ultima vizita pe site-ul meu preferat din online - BONPRIX.

Veti observa cu usurinta ca m-am indreptat doar catre nuante calde de toamna. Ce sa fac, le iubesc prea mult. Asadar, am ales de pe site o bereta (ador beretele din tot sufletul meu si vreau cate una din fiecare nuanta), un pulover oversize (sa-l pot combina cu camasi albe si cizme) si cei mai frumosi pantaloni din imitatie de piele pe care i-am avut vreodata. 

A se simti entuziasmul si bucuria acestei comenzi. Da, am ales bine, am ales cu cap si stiu ca aceste piese vor sta alaturi de mine muulti, multi ani.  








Datorita imaginilor ca acestea imi place toamna atât de mult!

Nici o altă lună nu îți oferă șansa de a surprinde culorile astea minunate mai mult ca octombrie!
Dar, pentru că toamna ne conduce întotdeauna catre iarnă, nu ma pot bucura in totalitate de aceste asa-zise "golden hours" - într-un fel, toamna te poartă întotdeauna spre melancolie, spre friiig.

 

Voi cum vedeti toamna? E printre anotimpurile voastre preferate? Ce spuneti despre o tinuta cu un pulover lung pentru femei cu cizme peste genunchi?

Si care din piesele Bonprix va place cel mai mult?

 

You Might Also Like