album cartonat,

Lădița magică - Fotocarte cu amintiri de la Celebook

05:31:00 Descude 0 Comments






Răsfoiam acum câteva săptămâni fișierele cu niște fotografii mai vechi
și nu mă puteam opri. Vă scriu pe blog de aproape nouă ani, iar numărul de fotografii realizate este masiv 💓
Mă simt norocoasă din punctul ăsta de vedere 😉. Pentru că toate aceste poze înseamnă mult pentru mine. Îmi amintesc ipostazele ca și cum s-ar fi întâmplat ieri și sunt fericită că am atâtea poze și că amintirile din toți acești ani sunt încă vii, măcar prin intermediul acestor imagini rămase 😍. 

Tocmai de aceea am chițăit de bucurie când Titiana de la Celebook m-a întrebat ce părere am dacă aș primi în dar o Fotocarte. Mi-a plăcut conceptul și am spus DA în secunda doi 😁. 









Celebook - după cum se prezintă chiar ei, transformă pozele în Fotocarți unice care vor fi răsfoite mulți ani de acum înainte și păstrează amintirile în siguranță. Sunt o firmă mică, la început de drum, dar cu mult potențial, și pot ajunge departe dacă își tratează clienții cu multă seriozitate, exact așa i-am simțit eu. Și sunt convinsă că așa e.

Dar pentru că produsul final este cartea de vizită a unei firme, vă garantez că Fotocartea mea 💓 a fost apreciată nu doar de mine, ci de toți cei care au răsfoit-o când au fost în vizită. Le-a fost atrasă atenția imediat. Și asta pentru că e diferită de un album clasic, îți sare în ochi. 
Copertile sunt cartonate, iar paginile în interior sunt de o foarte bună calitate, care vor rezista în timp.  

Dacă îti dorești și tu o Fotocarte, nu îți rămâne decât să alegi pozele care vor completa paginile și coperțile cărtii. De restul se ocupă ei. 






You Might Also Like