beauty,

DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE VACANȚĂ ÎN ITALIA

02:00:00 Descude 0 Comments






Este cald, cald, cald și bine aici în Italia, iar aceste fotografii au fost făcute pe plaja fermecătoare din Bibione, o zonă foarte bine cunoscută din provincia Veneția.

Stațiunea e mai mult un amestec de clădiri restaurate și antice în culori pastelate, cu o stradă plină de restaurante și magazine drăguțe de care să te bucuri. Chiar dacă acest loc este perfect pentru turiști (a se citi: destul de scump), merită vizitat. Am petrecut una din zilele noastre aici, plimbându-ne pe străzi, făcând poze, savurând cele mai delicioase paste cu creveți, ca spre finalul zilei să ne bucurăm de un apus de neuitat - știti voi, modul perfect de a încheia o vacanță.
















Combinația dintre colierul auriu inscripționat și choker-ul din scoici a fost perfectă pe toată perioada șederii noastre în Italia și s-a potrivit atât de bine cu ținutele mele cu aer de vacanță. 
By the way, cel cu scoici e cumpărat de pe plajă (un chilipir, dar super de efect), iar cel auriu e de pe oNecklace (vă invit să aruncați un ochi, e cadoul perfect).

Am avut toată libertatea de a-mi alege dimensiunea, modelul, materialul (silver, gold, rose gold, white gold), precum și numele ce urma să fie inscripționat. În acest fel mi-a fost creat lănțișorul perfect, dovadă că îl port non-stop.


Port: 
Costum de baie cu imprimeu exotic | Zara
Costum de baie cu volane | Zaful
Rochie de plajă | Zaful
Pălărie de paie | Rosegal



You Might Also Like