brand romanesc,

Hai sa aducem primavara cu o fusta roz din tulle | Xmade Boutique

05:44:00 Descude 0 Comments




O È™tim cu toÈ›ii pe doamna primăvară ca fiind un anotimp capricios. Vreme caldă, cu zile aproape văratice, urmate de zăpadă È™i zilele sumbre. Contraste. Iar dacă ne legăm de haine, e un joc între È›esături subÈ›iri sau groase, culori sau non culori, materiale uÈ™oare sau rigide. Ar putea fi o combinaÈ›ie neaÈ™teptată, dar cu siguranță o potrivire perfectă pentru stilul meu.
ÃŽn acest outfit am combinat tot felul de nuanÈ›e de roz È™i nu mi-a păsat prea mult dacă se potrivesc perfect sau nu. Și îmi place. Iar o fustă cu multe straturi È™i voluminoasă îmi doream, dar nu găseam. 







Întâmplarea face că am aflat de XMADE BOUTIQUE și am descoperit că au o selecție largă de fuste ample, din tulle. Culori nenumărate, lungi sau scurte, iar straturile și banda din talie ți le alegi tu în funcție de preferințe. Pretty cool, nu?

Cadoul meu pentru voi este o reducere de 5% pentru orice comandă înregistrată prin intermediul link-ului de aici.








Outfit: Xmade Boutique  Fustă  |  Zaful  Bluză cu print floral  |  Amiclubwear Cizme


Photo shooting-ul a avut loc într-o zi de martie cu vânt și au muncit la ele, așa cum v-am obișnuit, dragii mei Diana și Ciprian Manasii. Rezultatul e sub ochii voștri. Mie îmi place muuuuuult ce a ieșit.
Link către pagina lor de Facebook îl găsiți dând click pe numele lor.



Rămâneți pe-aproape!
Love, D


You Might Also Like