balerina style,

Decoreaza-ti peretii cu Desenio

05:57:00 Descude 0 Comments





Degetele se miÈ™că rapid pe tastatură, ochii când Ã®n stânga, când în dreapta, înainte È™i Ã®napoi. Nici măcar nu-mi mai amintesc ce căutam, dar mi se Ã®ntâmplă din nou: captivă în mrejele Instagram-ului. De data asta #interiorinspo. Căci nu am două luni de când m-am mutat în casă nouă.


Poate crezi că e amuzant, dar nu glumesc. Stilul de viață al bloggerilor mi-a dat un complex serios atunci când vine vorba de interiorul casei mele. Cum poate exista o casă plină de lumină? Cine are de fapt o bucătărie atât de curată È™i cum reuÈ™esc să păstreze living-ul intact È™i făra niciun cusur? Din păcate, nu pot răspunde la aceste întrebări, the struggle here is still real.







Inspirație de pe Desenio


Ce vă pot spune este că sunt câteva modalități prin care bloggerii Ã®È™i fac casele să pară È™ic cu... aÈ›i ghicit - postere. Nu mai sunt de mult pentru dormitoarele adolescenÈ›ilor, posterele au devenit destul de căutate, iar Instagram este plin de exemple inedite pentru pereÈ›ii noÈ™tri. De aceea am colaborat cu Desenio pentru a vă arăta câteva modalități prin care mi-am modernizat propriul living cu modelele lor, graÈ›ie unor print-uri frumoase È™i a acestor tehnici de aranjament.

Misiunea mea a fost de la bun inceput living-ul, È™i primul poster pe care l-am ales a fost BALLERINA BACK urmat fără multe gânduri de BALLERINA SHOES. Apoi au urmat celelalte două de mai sus, cu frunze de palmieri, care m-au atras prin simplitate, astfel încât să se potrivească cu pereÈ›ii noÈ™tri albi È™i restul pieselor de mobilier.

Au venit ambalate foarte bine într-un tub circular, înfășurate în hârtie și carton de protecție. Am ales să le pun rame simple, în nuanțe de cupru.




Inspirație de pe Desenio


ÃŽn primul rând, de ce postere? Dacă aÈ›i investit într-o casă sau chiar într-un apartament, È™tiÈ›i că decorul nu e deloc ieftin. Din fericire, posterele sunt un element pentru care nu va trebui să economisiÈ›i, iar efectul wow pe care îl oferă merită din plin bănuÈ›ii cheluiÈ›i.

Site-ul este foarte uÈ™or de navigat, iar gama de postere este imensă. Ceea ce mai simt să mentionez aici este că sunt puse la dispoziÈ›ie multe idei din care să vă inspiraÈ›i, cum v-am arătat È™i eu mai sus. 

The code “descude” gives 25% off posters* between 23rd - 25th January. Follow @desenio for more inspiration!
*Except for handpicked-/collaboration posters and frames.


You Might Also Like