benvenuti,

Bucură-te de super reducerile de iarnă cu Felicia

02:57:00 Descude 0 Comments



Vești bune, dragi fashioniste!
Este luna reducerilor, ceea ce înseamnă că este ocazia perfectă să îți completezi garderoba. Așadar, dacă nu ți-ai făcut plinul de sărbători la haine de iarnă, acum este momentul să achiziționezi articolele de care crezi că mai ai nevoie. Sau piesele de care nu ai neapărată nevoie, dar ai pus ochii pe ele și nu ai vrut să platești prețul întreg. Și trecând peste partea asta mai puțin plăcută (bani cheltuiți and stuff), avantajul acestor reduceri, dacă te știi chibzuit, este întotdeauna traista plină de "comori" cu care te intorci acasă. Iar toată nebunia din perioada asta are rolul ei. Așadar, tot răul spre bine, pentru că distracția de-abia acum începe, și nu știi niciodată ce îți poate rezerva așa-zisul noroc. Oricum ar fi, înainte de a pleca la vânătoarea de reduceri, trebuie să știți doua lucruri:
1. Iarna reducerilor la Felicia vine la pachet cu un super concurs ( detalii mai jos )
2. Împreună cu Alexandra și Ingrid, am alcătuit pentru voi 18 ținute de sezon cu articole aflate la reduceri în magazinele din Centrul Comercial Felicia:

Dar mai bine să vă spun despre concurs:

În perioada 25 – 31 ianuarie poți câștiga două vouchere de cumpărături, în valoare de 400 Ron fiecare, iar voucherele sunt valabile la magazinele CCC și Benvenuti, din Centrul Comercia Felicia.
Tot ce tebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos


Iata cum:

Pasul 1. Accesează concursul online AICI


Pasul 2. Selectează ținuța preferată





Pasul 3. Completează formularul de înscriere:


Pasul 4. Dă share pe Facebook pentru a-ți valida inscrierea și gata, atât de simplu a fost.

 Poţi da share la cât mai multe ţinute preferate, însă înscrierea în concurs va fi luată în considerare o singură dată, pentru ambele premii.


Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 1 februarie, după încheierea concursului.

Mai jos sunt cele 6 ținute pe care le-am pus cap la cap cu articole aflate la reducere, sper din suflet să vă găsiți inspirația în ele, șiiiii spor la shopping.







You Might Also Like