blogger,

Printul floral si reguli de purtare

09:20:00 Descude 0 Comments



Printurile florale sunt vaste È™i nedefinite. Flori mici sau mari, distanÈ›ate sau apropiate, cu sau fără frunze, È™i în ce paletă de culori?! 
Opțiunile sunt litelarmente infinite.

Luați în considerare că florile mai mari sunt mai pline de farmec pentru un corp minuscul. Modelele florale supradimensionate pot adăuga câteva kilograme în plus, prin urmare, nu sunt recomandate pentru femeile cu forme.
Totuși, dacă nu sunteți sigure de print, încercați să rupeți modelul cu o centură sau cu o eșarfă într-o singură culoare.








Indiferent dacă alegeÈ›i o piesă cu flori mici sau mari, È›ineÈ›i cont că accesoriile sunt pivotul È›inutei voastre. O rochie florală de orice culoare este cel mai bine accesorizată cu piese care sunt delicate, subtile È™i simple. O piesă de bijuterie poate distrage atenÈ›ia de la rochie È™i se ciocneÈ™te cu tonurile mai îndrăzneÈ›e. Este mai bine să optaÈ›i pentru cercei simpli, un lanÈ› subÈ›ire cu un pandantiv sau medalion mic È™i delicat È™i o brățară subÈ›ire. Regula principală, după cum bine v-aÈ›i dat seama, este less is more. PăstraÈ›i-vă bijuteriile simple, puÈ›in tradiÈ›ionale È™i clasice.

Outfit format din: 

Zaful  Rochie 
( Rochia nu mai este pe stoc, pentru modele asemănătoare, click aici
Twinkledeals   Ochelari de soare
Amiclubwear   Sandale

You Might Also Like