bioderma,

Bioderma Photoderm Nude Touch cu SPF 50+

02:17:00 Descude 0 Comments



Cu soarele devenind mai puternic de la an la an și cu problemele de la nivelul stratului de ozon, este mai important ca niciodată să folosim SPF cât mai mare. Nu numai pentru a evita arsurile solare, ci și pentru a ne proteja de îmbătrânirea prematură a pielii, alergii și... da, cancer de piele. Este o amenințare pe care ne place să o ignorăm când suntem tineri - dar este ca un monstru care poate domni decenii mai târziu...

Fiind un mare fan Bioderma, m-am bucurat nespus de lansarea noului produs Bioderma Photoderm Nude Touh SPF 50+, un produs cu filtre minerale de care m-am îndrăgostit pe loc. Are o formulă super-uÈ™oară, rezistentă la apă, È™i este, sincer cel mai bun produs cu SPF pe care l-am folosit vreodată. 
Produsul fiind colorat ( vine în trei nuanțe: auriu, natural și claire) ajută la acoperirea micilor imperfecțiuni, dar nu le ascunde pe cele foarte evidente. Odată aplicat, arată foarte natural, și dacă obișnuiești să ieși din casă nemachiată, cred ca Nude Touch este partenerul perfect.

SticluÈ›a nu are pompiță È™i trebuie agitată bine înainte de aplicare pentru a activa ingredientele. Produsul are o textură lichidă, È™i odată aplicat pe ten vei simÈ›i pielea fină, catifelată È™i supeeeer mată.  

Bioderma a studiat cu atenÈ›ie acest produs pentru a se asigura că nu doar protejează pielea de razele dure ale soarelui, el acÈ›ionează È™i asupra imperfecÈ›iunilor tenului, cum ar fi semnele lăsate de acnee. 

Oferă o protecție mare împotriva razelor UVB și UVA.

Din punctul meu de vedere, Photoderm Nude Touch SPF 50+ este un alt produs impresionat, marca Bioderma






Ca È™i notă de final, ceea ce încerc să spun este că, deÈ™i am putea să ne dorim un bronz intens pe toată perioada verii, nu ar trebui să uităm niciodată de consecinÈ›ele pe care le poate avea soarele dacă ne expunem complet neprotejat... 
Soarele arde cu ușurință și din propria experiență știu că nu este un sentiment deloc plăcut.
De aceea voi fi întotdeauna în echipa SPF! 
Tu?



You Might Also Like