blogger,

Zaful împlinește 3 ani. CONCURS

12:17:00 Descude 0 Comments





Întrebați-mă dacă sunt de acord că denimul este un cuvânt extrem de senzual și aș spune fără ezitare da. Sunt destul de sigură că acest cuvant rostit în șoaptă în urechea cuiva ar avea același efect ca și  " je t'aime ",  într-un accent francez drăguț. Ar merita o încercare... Cu toate acestea, denimul este un element esențial  în viața mea vestimentară și, deși poate fi purtat tot timpul anului, vara este cu siguranță anotimpul meu preferat în care port tot felul de jeansi. Decupați, cloș, destrămați, evazați - eu îi iubesc pe toți. Îmi place faptul că noii mei  favoriți au un preț rezonabil și șe așează frumos. Un total succes. 







Acum, dragi cititori, vreau să împărtășesc cu voi una din surprizele pe care Zaful, unul dintre cele mai mari magazine online, le-a pregătit pentru voi. Sărbătorește cel de-al treilea an, și nu oricum, printr-un concurs cu premii mari.
Toate detaliile despre aceasta aniversare sunt disponibile aici: https://zafulofficial.wordpress.com/


Aș fi foarte fericită dacă îmi etichetați numele ( @Descude ) după ce vă înscrieți în concurs. 

Tips:

Invitați-vă prietenii să participe la acest eveniment și să vă eticheteze și pe voi. În funcție de câte tag-uri ( @ ) primiți, veți fi recompensați cu vouchere cadou.

20 tag-uri = cadou 10 $
40 tag-uri= cadou 30 $
60 tag-uri = cadou 60 $
80 tag-uri = cadou 100 $

În fiecare săptămână va fi extras un câștigător. În funcție de câte comentarii pe săptămână se adună, va crește și numărul de câștigători.
Eu zic că este timpul să vă invitați prietenii la concurs.

Premiu:

Fiecare câștigător va primi câte 100$.

Data de participare: 8 iunie - 22 iunie
Hurry up!







Outfit format din:

Zaful  Top roz
Zaful  Jeansi
Twinkledeals ❀ Choker &Sunglasses

You Might Also Like