blugi evazati,

Catifeaua, un lux la îndemâna tuturor

07:45:00 Descude 0 Comments





Primăvara, viața este mai ușoară. Da, cred cu tărie asta. Chiar dacă are zilele ei discutabile, e frumoasă, însorită și caldă și chiar nu ar trebui să mă plâng. Astăzi am tăbăcit străzile toată ziua și îmi tot spuneam: yep, thas't the life.
Pentru că fiecare primăvară are povestea ei, pentru că în fiecare an facem ceva nou, și totuși fiecare primăvară rămâne întipărită în memoria noastră. Hainele deasemnea au propriile amintiri și sper că această bluză de catifea cu mânecile clopot să-mi aducă aminte de această primăvară frumoasă.












Așa-i că-i v-a atras atenția gentuța sub formă de parfum ?

Exteriorul este incredibil de moale și plăcut la atingere,  iar interiorul este relativ mic, nu încape decât un portofel și eventual, telefonul, și cu toate acestea, fără nicio logică, o iubesc. Ce să fac, inima are motivele ei.  

Bună ziua, mini geantă, vrei să ne căsătorim?

 Geanta este disponibilă pe Jadu.ro în două nuanțe. Tot la ei pe site găsiți diverse modele de genți, mai mari sau mai mici. În plus, pe lângă accesorii, site-ul a fost actualizat cu multe rochițe, jachete și bluze care mai de care. Vizitați-i, nu vă costă nimic 😛 


Outfit format din:

Rosegal ★ Bluză 
Zaful ★ Jeansi
Zaful Choker
Jadu.ro ★ Mini geantă






You Might Also Like