beauty blogger,

Pensulele ovale pentru machiaj

10:00:00 Descude 0 Comments




Când iti place machiajul la fel de mult ca și mie, inevitabil dezvolti o obsesie si pentru pensulele de make-up si astfel ajungi sa iti completezi trusa cu de toate, iar aceste pensule ovale fiind atat de prezente peste tot in social media, m-au făcut curioasă și am zis ca e timpul sa le incerc si m-am oprit la un set on-line.

Înainte de a începe sa va povestesc despre ele, sunt destul de sigura că versiunea originală a acestor pensule ovale sunt de la Artis. Eu am căutat alternative și am găsit diferite seturi de pensule pe diverse site-uri. Doar o simpla căutare pe Google și veti găsi o mulțime de seturi în culori diferite.
Eu am primit setul de 10 piese, dar puteti cumpara si pensule individuale. Al meu este de pe NewChic si pentru 10 bucăți, pretul sau mi s-a parut destul de rezonabil.






Setul este format din 5 perii ovale, 2 circulare mici si 3 liniare.

Să începem cu periile ovale:





Pe cea mai mare am gasit-o ideala pentru aplicarea fondului de ten si am constatat ca distribuie produsul in mod uniform, fara sa incarce inutil tenul. Comparativ cu cele clasice, aceasta pensula fiind atat de densa, nu absoarbe o cantitate mare de produs si fiind atat de fina nu lasa in urma dâre, asadar o consider perfecta pentru o aplicare flawless.

Urmatoare ca si dimensiune poate fi folosita pentru aplicarea fardului de obraz sau pentru setarea pudrei. Pentru ambele variante prefer in continuare pensulele clasice.

Cele mai mici sunt aparent menite pentru anticearcan, insa cea mai mica e fara doar si poate preferata mea si chiar o folosesc in acest scop.


In continuare cele liniare:


Sunt trei in set. Acestea sunt destinate aplicarii fardului de ochi, de sprancene, eyeliner si ruj. Recunosc ca nu le-am incercat, si ma indoiesc ca o voi face. Nu cred ca as putea aplica ceva cu ele si privindu-le, nici nu mi-as putea imagina cum. Le gasesc chiar inutile.


Ultimele două perii sunt cele circulare mici. Instructiunile zic ca ar fi pentru blending, dar eu personal cred că sunt prea rigide si nu as folosi aceste pensule pentru amestecarea fardurilor. Fiind de dimensiuni atat de mici, le-am văzut utile mai degraba pentru blenduirea anticearcanului in locurile inguste sau chiar aplicarea iluminatorului sub sprancene, nas, coltul intern al ochilor. 


Imi plac aceste pensule? Da. Le folosesc pe cele ovale mari si pe cele mici circulare in fiecare zi si imi sunt de folos. Cu toate acestea, cred ca data viitoare as opta mai degraba pentru cele individuale, in defavoarea unui set de genul acesta. Dupa cum ati observat mai sus,  pe unele din ele nici măcar nu le folosesc. Nu sunt experta in ale make-up-ului, asa ca sunt foarte fericita cu aceste replici.

Nu sunt greu de mânuit, cred ca trebuie doar sa te obisnuiesti cu o aplicare diferita. E altfel, si daca sunteti pasionate de machiaj si vreti sa incercati chestii noi, va recomand cu drag aceste pensule.


You Might Also Like