balsam de buze,

Atoderm, o poveste cu final fericit

09:34:00 Descude 0 Comments





Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre noua campanie de informare lansată de BIODERMA, "Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit", unde miturile despre dermatita atopică si îngrijirea pielii uscate sunt puse față în față cu realitatea, pe website-ul dedicat, www.pieleuscata.com

 Dermatita atopică se ia? Uleiul de cocos e bun pentru pielea uscată și iritată? Dușurile lungi și fierbinți sunt benefice pentru pielea atopică? Sunt doar câteva întrebări pe care adesea ni le punem și pentru toate găsim răspunsuri pe site-ul de mai sus, unde totodată putem să învățăm cum să îngrijim corect pielea întregii familii.
Deasemenea, pentru mămicile care caută informații legate de îngrijirea pielii celor mici, website-ul www.pieleuscata.com le sare în ajutor cu tot felul de sfaturi extrem de importante și corecte.

Totodată, pe pagina lor de Facebook puteți urmări, live, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu medici specialiști dermatologi din întreagă țară.




Vă spuneam recent pe Facebook de Atoderm, noua gamă dezvoltată de Laboratoarele Dermatologice Bioderma special pentru pielea uscată, foarte uscata și atopică, o gamă pentru întreaga familie, de la nou născuți până la adulți. Ei bine, de aproape două săptămâni folosesc și eu o parte dintre produsele din această gamă ( uleiul de duș, crema de corp, balsamul de buze și crema de mâini ) și mărturisesc că îmi plac toate tare mult, preferatul meu rămâne însă uleiul de duș care mi-a atras atenția imediat. Este un ulei cu o consistență ușor apoasă, care în contact cu apa formează o spumă fină și foarte hidratantă, care lasă în urmă o piele super catifelată. Ba chiar merg mai departe și susțin că e genul de produs pe care îl poți folosi în exces fără nicio frică pentru că nu are săpun, nu are conservanți, și nici sulfați.






Pe scurt câteva cuvinte despre restul produselor:

Crema de corp: îmi place tare mult textura și cum se absoarbe în piele;

Stick de buze: miroase delicios și hidratează excelent;

Crema pentru mâini și unghii: se absoarbe imediat, lăsând măinile fine și catifelate. 

Sunt familiarizata mai mult cu produsele lor de față, astfel că a fost interesant să încerc și produsele destinate îngrijirii corpului, de data acesta. M-au cucerit prin formulele eficiente, cu ingrediente benefice pielii, și cel puțin acum, nu există alte produse care să le detroneze.


Voi ce produse folosiți pentru a trata pielea uscată? Ați încercat oricare dintre aceste produse de mai sus?




You Might Also Like