beauty,

Outfit dintr-o altă eră, dar cu tentă modernă 💞

03:29:00 Descude 0 Comments





După cum cred că v-am mai spus, îmi place să călătoresc înapoi în timp, pentru că acolo găsesc inspirație pentru ținutele mele, și consider că se potrivesc cu ideea mea de eleganță și stil. ADN-ul anilor 60 este doar o parte din mine și foarte des integrez elemente din acea epocă în ținutele mele. Pur și simplu!

Una peste alta, gri este gri și nimic altceva. Dar în loc să mă plâng, am hotărât să ma potrivesc cu vremea. În ultimul timp, vremea mi-a amintit cât de dificil este să pozezi în sezonul rece. Dar așa cum am spus mai sus, nu o să mă plâng, în schimb o să vă prezint outfit după outfit, indiferent de vreme.










Această fustă a fost un cadou ales de mine de pe Sammydress și în orice caz, a fost chiar o surpriză.
În primul rând, pentru că așteptam alte colete în acea zi, și cel care mi-a ajuns, era uitat cu totul. M-am bucurat, evident, dar am fost, de asemenea, confuză cu privire la lungimea fustei la care nu ma așteptam deloc! Nuuu, e mult mai bine decât m-am așteptat, de fapt! Când ei mi-au propus să-mi aleg câteva haine de pe site-ul lor, le-am oferit mai multe variante. Când am deschis pachetul, era tot ce îmi alesesem. De apreciat!












You Might Also Like