blog sale,

E imposibil să nu zâmbești când porti un poncho

02:31:00 Descude 0 Comments





Cred că știi exact acel moment când toamna se transformă-n iarnă și frigul se simte peste tot în aer ( și în oase ), și nu te poti opri din comandat hăinuțe groase. Viața mea într-o coajă de nucă. Inclusiv o ceaș mare de ciocolată fierbinte, desigur. Yep, nici o plângere cu privire la temperaturile în scădere, din moment ce piesele confortabile și cât mai groase sunt un fel de ID al meu în modă. Sunt eroii mei de zi cu zi, să spunem și sunt pe deplin convinsă că fiecare dulap are nevoie de aceste elemente. 









I LOVE poncho

O achiziție recentă care a fost geu de găsit iarna trecută este acest poncho. Acum sunt peste tot online, cât și în magazine.
Ei bine, doamnelor, este o piesă pe care toate femeile o poartă indiferent de stil sau vârstă. De ce? Pentru că ține de cald, te acoperă în întregime și este foarte versatil. Moda oamenilor înțelepți. Nu citi printre rânduri, nu este cazul 😉

Deci, da, fie iubești puloverele de tip poncho, fie nu. Dacă le iubești, vei adora, probabil, faptul că acestea sunt atât de ușor de purat iarna, atunci când vremea devine din ce în ce mai rece. Dacă le urăști, vei spune, probabil, că te fac să arăți mai scundă și că adauga și câteva kilograme în plus. Eu spun că ambele sunt adevărate, dar dacă urmați anumiți pași, veți arăta minunat în aceste minunate ponchos.

Îl găsiți pe Sammydress la un preț decent, în trei nuanțe diferite!











Outfit format din:

Sammydress 👀 Poncho
Rosegal 👀  Pălărie fetru
Yoins 👀  Pantaloni imitatie piele


You Might Also Like