blogger,

Rochia tricot | Outfit ✎

07:49:00 Descude 0 Comments





Deja de anul trecut am căutat și căutat o rochie tricot care să ma mulțumească, departe însă de a fi găsit ceva. Mă bucur că nu am cumpărat versiuni ale acesteia, fără a fi complet satisfăcută. Uneori este bine să aștepți, pentru că aceasta de la Amiclubwear în toată simplitatea ei, mi-a satisfăcut această poftă. Lungime perfectă, grosime, culoare și formă. Îmi place în mod special că e groasă și voluminoasă. Cu toate acestea, încă mai trebuie să port o haină peste. Nu e nimic special la ea și asta e ceea ce-mi place. De multe ori acestea sunt piesele care sunt cele mai purtate. Cele mai simple și, uneori, chiar cele de care nici nu vă veți mai aminti. Piesele care pot fi purtate într-un milion de moduri. Este frumos să porți ceva foarte special, dar baza în garderoba mea trebuie să fie cu piese simple. Trebuie să conțină haine pe care mă pot baza întotdeauna. Acele piese sunt cele mai uzate și rar mă las dusă de val cumpărând haine pe care nu am unde să le îmbrac; acele momente în care e clar că mă întreb la ce naiba mă gândeam!? Revenind la rochia tricot, sunt sigură că va salva numeroase dimineți reci în această iarnă.










Astăzi am păstrat lucrurile simple și am purtat rochia cu o pereche de ciorapi cu model pe dedesubt. Restul sunt doar câteva accesorii de efect!

Blana o am de anul trecut si fără un motiv anume, aproape că nu am purtat-o deloc. Dar din această iarnă suntem de nedespărțit.







Outfit format din:
Amiclubwear ✎  Rochie
Dresslink ✎ Ciorapi cu pisici
Twinkledeals ✎  Colier choker


 P.S: Poate cineva să-mi doneze câteva ore în plus? Pentru că zilele mele sunt mult prea scurte! By the way, a început numărătoarea inversă până la Crăciun și nu pot decât să mă bucur!


You Might Also Like