A skirt,

Chiar inainte de ploaie ☂ | Outfit

06:09:00 Descude 0 Comments




Există o problemă cu care se pare că mă confrunt în acest moment: chiar dacă temperaturile par să fie în scădere cum începe noiembrie, refuz să condamn toate rochiile, fustițele și pantalonii scurți în colțul de departe din dulapul meu! Soluția? O haină groasă peste sau un cardigan, și astfel nici măcar nu voi îndura temperaturile reci - o idee strălucită, mă gândesc!

Fusta în formă de A e primită câteva zile și are tot ce-i trebuie pentru a deveni un erou în dulapul meu: țesătură moale, lungime potrivită, o croială faină și aceasta centură care marchează talia subtil si pare să adauge instantaneu farmec la aspectul său.

O fustă frumoasă la un preț bun este ceva ce ne place tuturor, nu?
Rămâne doar să adaug un cardigan blănos pentru un look complet de toamnă rece! 











Oamenii care poartă pălării sunt întotdeauna în centrul atenției. Îți amintești de oamenii care poartă pălării - citisem eu undeva la un momentdat. Ei bine, pălăriile într-adevăr subliniază trăsăturile fetei, te fac să arăți interesant și chiar drăguț, la urma urmei. 
Iar dacă e într-o culoare de sezon, și mai bine!










Outfit format din:

Twinkledeals ☂ Fustă
Rosegal Pălărie
TwinkledealsChoker
Bershka ☂ Bluză
Zara ☂ Ghete


Ce credeți? E ceva ce ați purta din outfitul meu în acest sezon? Să-mi spuneți, sunt mereu bucuroasă când îmi lăsați comentarii.

You Might Also Like