beauty,

Fustă din imitație de piele cu năsturei în față | Rosegal

08:01:00 Descude 0 Comments



Este o nebunie - acum că zilele sunt tot mai reci și mai scurte. Am sentimentul că, în subconștient, am încercat să lucrez împotriva iernii care e pe drum. Și sunt sigură că voi reuși. Atâta vreme cât "continui să mănânc tot ce mama mi-a pus în farfurie", vremea va rămâne ușoară, cel puțin așa ar trebui. 😇

Pentru că toamna în orașul meu natal are întotdeauna ceva special pentru mine. Mi se pare că, cu cât orașul se afundă în ceață, cu atât mai mult își găsește farmecul său aparte. Melancolia se simte în fiecare piatră, pe fiecare stradă și fațadă. Și pare că toamna, orașul mănâncă oameni. Pentru că e liniște pe străzi și parcurile sunt goale. Îmi place orașul în această perioadă a anului. Din tot sufletul. Am stoc de cărți pentru serile reci și idei pentru nopți nedormite.


Dark autumn













Acest model de fustă a devenit cu adevărat o mare parte din look meu semnătură, mi se  pare că o pot purta la orice ocazie. De data asta însă, am mers pe un combo simplu - ceea ce înseamnă că am combinat o fustă de efect care imită foarte bine pielea de pe Rosegal cu o bluză cu model victorian și am aruncat o pălărie pe cap care face ca întregul look să arate mult mai interesant. Din moment ce am devenit, de asemenea, un mare fan mare al ciorapilor cu model în ultimele câteva luni, am ales această pereche pentru a crea un aspect super chic.











P.S: Nu am putut ieși din casă fără a purta o pălărie, deci, voila acesta este outfitul meu!

ZafulBluză
Rosegal Fustă
Twinkledeals ✎ Pălărie
Dresslily ✎ Ciorapi cu model

Și dacă tot e perioada reducerilor și toata nebunia cu Black Friday, Rosegal are reduceri de până la 60% și lucruri chiar mișto la doar un click distanță!





You Might Also Like