blogger,

În studio-ul lui Paul se întâmplă lucruri magice

06:31:00 Descude 0 Comments





Aterizând direct de la muncă într-un studio, nu-i deloc rău sau de dat cu piciorul, mai ales atunci când ai o misiune ( aka ședință foto ), așa că după o zi de muncă, iată-mă pe Râpa Galbenă, căutându-l pe Paul Pădurariu.

#NoiLamGasitPePaul








Ceea ce s-a întampla acolo a fost ceva nou pentru mine, pentru că experiența de a fotografia într-un studio este destul de diferită de ceea ce am făcut până acum și de fotografiile pe care le-am folosit pentru a posta pe blog. Ceea ce am observat este că, deși de-a lungul ultimilor ani m-am familiarizat cu aparatul foto, contează mult și persoana din spatele aparatului. Cu Paul m-am împrietenit instant, și ceea ce a urmat după, a fost o joacă. Nu m-am simțit în largul meu 100%, deh, încă cochetez cu timiditatea, dar am fost extrem de norocoasă că am avut șansa să lucrez cu oamenii ăstia exraordinari.

 Adelina Bohan a fost cea care s-a ocupat de partea de make-up și a fost o plăcere să mă las pe mâna ei și să descopăr în ea un om cald și extrem de sociabil.










Zilele în care pozez sunt cele mai bune. Și cele mai rele. Depinde cum vrei să o iei. Cu toate acestea, într-un studio este o altă poveste.

Iar in final, We Love What We Do!





Proiect initiaț de filiala Kooperativa 2.0 Iași

You Might Also Like