coronita,

Why Flash Tattoos Are the Summer’s Hottest Beach Accessory

12:31:00 Descude 0 Comments






De la ultima postare în care vă spuneam că aștept rochia albă și diafană pentru a pune în evidență tatuajele temporare, mi-a fost inundat Instagram-ul de ele și adevărul e că sunt un mod cu totul nou și inedit de a-ți îmbrăca look-ul de vară. Sunt elegante, metalice, strălucitoare și rezistente la apă...bijuterii inovatoare, care nu vor trece cu vederea la plajă sau oriunde-preferați-să-le-purtați!

Din punctul meu de vedere sunt cea mai tare tendință a sezonului. Strălucesc sublim sub soarele de vară și oferă pielii un aspect elegant. În plus, le consider accesoriile perfecte pentru a scoate în evidență costumul de baie, aplicate strategic în cele mai inedite părți ale corpului. Și desigur, cu ele ați scăpat si de o mare grijă, nu riscați să vă pierdeți bijuteriile la plajă dacă sunteți genul care se accesorizează ca mine, peste tot pe unde merg. Răspunsul vine acum sub forma unui tatuaj temporar!





Sunt trucuri care ne fac să zâmbim și e important să ne piperăm sufletul cu aceste mici detalii speciale cu scopul de a ne simți mai bine și chiar să ne crească încrederea în noi. Și apoi , cine nu iubește puțină scânteie într-o zi de plajă alături de costumul de baie preferat și mega colorat?
 Tot ce ai nevoie pentru a aplica aceste tatuaje este apă, et voila! Simplu È™i la modă pentru super fashionistele din noi!








Principalul punct de atracÈ›ie al acestor tatuaje este aspectul metalic care reflectă în lumina soarelui.  Rămâne să îți alegi tu culoarea È™i modelul de pe site.
Pe GoldTattoo există multe modele, de la simple, de dimensiuni mai mici sau mai mari, geometrice, tribale, boeme, etc. Stiluri diferite pentru gusturi diferite...dar toate cu scopul de a da ceva special ținutei vs costumului de baie pe care îl porți
Bucura
ți-vă de zâmbetul pe care vi-l oferă!

Doar câteva minute vă ia să le aplicaÈ›i È™i durează cel puÈ›in 5 zile. Le puteÈ›i purta oriunde - pe post de colier sau brățară, pe mâini sau pe picioare, unde vă poartă imaginaÈ›ia  - Și atunci când sunteÈ›i gata să le eliminaÈ›i, le stergeti simplu cu o crema, ulei sau alcool.










Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitati sa ma urmariti si pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!



Love,D
 

You Might Also Like