blogger,

☆ Lady Mint ☆

23:32:00 Descude 0 Comments









Cu câteva zile în urmă în timp ce mă plimbam spre casă pe una din străduțele frumosului oraș, ​​mă gândeam cât de norocoasă mă simt că trăiesc la momentul potrivit, într-un loc unde am libertatea de a alege ce vreau să fac în fiecare dimineață când mă trezesc. Și sunt norocoasă nu numai pentru că am posibilitatea de a purta ceea ce simt, dar și pentru a putea fi oricine vreau, să fac ce vreau și să merg oriunde vreau, un lux pe care multe femei acum sute de ani nu îl puteau avea. Am contemplat în sensul real al cuvântului ce înseamna să fii "femeie" și să mă identific ca atare; nu este cu siguranță suficient că m-am născut cu doi cromozomi X pentru a merita o ovație și arăt un interes real în ceea ce privește egalitatea dintre sexe. Desigur, îmi place când cineva deschide ușa pentru mine, dar la rândul meu deschid ușa unui om atunci cănd am ocazia. Nu caut să fiu o prințesă într-o lume în care aș dori ca fiecare bărbat să știe să gătească ( pentru că cu toata sinceritatea, sunt tufă de Veneția la gătit ). Nici nu caut să mă ridic prin realizările mele ca și femeie, ci o iau ca pe un obiectiv personal.

 În acea zi când am ajuns acasă, m-am simțit atât de fericita că sunt femeie și trăiesc într-un moment istoric în care, datorită altor femei cu mult mai mult curaj decât mine, există acum libertatea de a alege ce dorim să fim azi, dar și mâine; și nu cred că există nici o modalitate mai bună de a fi recunoscătoare, decât să caut să fiu cea mai buna versiunea a mea, cu forme sau nu, cu make-up sau fără, cu fustă sau pantaloni.











 Am contemplat, am istorisit, acum să trecem la outfit!
Aceasta este una dintre rochiile mele preferate și ce ocazie mai bună să o port decât într-o frumoasă zi de week-end. Îmi place pentru că e simplă, dar cu detalii interesante, dintr-un material prețios,  ideală pentru o gală sau un eveniment de seară dar, de asemenea poate fi purtată ocazional, ziua în amiaza mare cu o pereche de sandale joase, sau într-o zi mai rece cu o jacheta de piele peste, cine mă oprește?












Get the look

Rochie  |  SheIn ( Click )
Pantofiori  | Asemănători AICI, AICI și AICI



Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmăriși și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!

Love,D

You Might Also Like