blond cenusiu deschis,

Cu gândul la mare!

23:32:00 Descude 0 Comments



         



 Cu gândul la vacanță mi-am comandat această rochie, să mă pozez în ea pe o plajă însorită și abia acum îmi dau seama că nici măcar nu știu dacă voi reuși să bifez un concediu undeva la mare vara aceasta. Rochia însa, cu siguranță își așteaptă momentul său de glorie. Am scos-o în schimb la o plimbare în perimetrul casei, mai mult nici nu am îndrăznit.
 Structura și materialul ei fluid te face să te simți expusă și dezvăluie orice imperfecțiune și doar cu un costum de baie corespunzător se poate rezolva , doar e o rochie de plajă. O iubesc pentru că este confortabilă și vaporoasă și am o slăbiciune pentru rochiile lungi, unul dintre lucrurile mele preferate e modul în care se mișcă în bătaia vântului, parcă ai pași pe un nor.






Pentru mine, rochiile vaporoase marchează în mod clar începutul sezonului cald și în continuare sunt hipnotizată de aspectul total white, pare a fi obsesia mea de anul acesta,  este perfect din punctul meu de vedere, inspiră multă prospețime și simplitate, mai ales când afară este atât de frumos.








Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitati sa ma urmariti si pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!




Love,D


You Might Also Like