beauty mania,

Ani de frumusețe în fiecare zi | Cu Marionnaud

02:20:00 Descude 0 Comments






Pe 20 Iunie, adică week end-ul trecut, Marionnaud din Iulius Iași și-a deschis larg porțile, iar fetele ne-au întâmpinat încă de la intrare cu un pahar de șampanie, dar și ceva dulce. Un eveniment pregătit în detaliu special pentru a ne simți răsfățate, în timp ce zeci de produse ne-au stat la dispoziție pentru a ne delecta simțurile în fel și chip, branduri exclusive precum Di Palomo, Mastic Spa, The Balm, dar și marca proprie Marionnaud Paris. Sunt produse pe care eu le-am încercat și majoritatea chiar m-au impresionat! V-am vorbit recent despre gelul de duș Di Palomo cu struguri și smochine, dar și de uleiul de păr de la Mastic Spa și v-am zis la momentul respectiv cât de mult mi-au plăcut. 
M-am simțit extraordinar în prezența fetelor, cu toate că timpul nu mi-a permis să stau prea mult, dar știu că fiecare vizită la Marionnaud Paris se poate transforma într-un eveniment, așa că vă invit și pe voi să le treceți pragul!







De luni, 29 Iunie se dă startul reducerilor și aveți ocazia să vă achiziționați în sfârșit parfumul dorit, la un preț mai mic.
Reduceri de 30 %, 40 %, 50 % sau 60 % la produsele de îngrijire personală, make-up și parfumerie, pentru că Marionnaud ne îndeamnă să fim frumoase în fiecare zi!
 


Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitati sa ma urmariti si pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D



You Might Also Like