baza de machiaj,

Nivea Care | hidratare intensa, absorbtie rapida

02:43:00 Descude 0 Comments

 Prima mea colaborare cu platforma buzzaar.eu a decurs cât se poate de placut! Dupa circa o luna de la înscriere, am primit acasa un pachet cu cea mai noua crema, Nivea Care alaturi de multe esantioane pe care le-am împartit prietenelor mele si o perie de par, toate depozitate intr-o gentuta cocheta de cosmetice.
 Desi aveam impresia ca am aplicat pentru serul Nivea Pearls si asteptam cu interes sa-i descopar toate dedesubturile, am introdus rapid produsul în rutina de îngrijire a tenului meu si mi-am luat gandul de la perlutele din ser.
Un lucru care îmi place la produsele Nivea este ca, în timp ce toate brandurile au adaugat arome, ei au pastrat aceleasi note delicate, bine-cunoscute de toti. Experienta mea cu produsele Nivea mi-a lasat o impresie placuta si observ o continua îmbunatatire a produselor lor, ceea ce ma bucura pentru ca sunt produse accesibile, pentru buzunarul tuturor. 

 Nivea Care este o crema foarte hidratanta cu textura lejera, asta fiind partea cea mai interesanta a produsului, caracteristica pe care nu am mai intalnit-o pana acum ( acesta trebuie sa fie efectul WOW din descriere ). O consider perfecta ca baza de machiaj, aplicarea este o placere, aluneca usor si se topeste pe piele lasând o senzatie placuta, non grasa, în timp ce tu te imbii cu mirosul autentic de Nivea.
Piele fina si placuta la atingere, asta e senzatia pe care o simti dupa ce o aplici!

Nivea Care este o crema universala pe care o poti folosi atât pe ten, cât si pe maini si corp. 
Pentru ca vine intr-un gramaj atat de mic ( 50 ml ), prefer sa nu o risipesc, o pastrez doar pentru ten. 

Sper ca v-a fost utila recenzia mea si astept cometariile voastre!

Love,DYou Might Also Like